Packa väskan och spåra

Idag fick vi tilslut beskedet om att Campus faktiskt håller på att gå i konkurs bekräftat för oss. Vi har vetat det länge, och senaste ryktet var att det skulle ske i veckan, men ingen lärare har velat avslöja att deras underbara Campus el Sabio inte är så himla fantastic, amazing, perfect. Men somsagt, nu kom det.

Vi lämnar stället imorgon klockan 10.00 och får bo på nått hotell 2-3 mil här i från. Hur det blir med studierna vet jag inte, lovar att berätta lite mer detaljerat någon annan gång... Utanför i korridoren här låter det som en elefant drar fram; "Mange, jag har brandslangen!", smällar, kras. "Ikväll ska vi spåra", sägs det.

Jösses. Det här blir en låång natt...
Men nog blir slutet av vår resa lite mer spännande nu ändå.
Kommentarer
Johanna

Hahahaha fyfan vilket jävla fail! De lyckades ha EN period elever där nere.. lyckat. Men ja, prioriterar man att bygga ett hus åt ägaren istället för att bygga på skolan där eleverna ska gå så går det som det går.. Tycker synd om er som är där nu bara, hoppas sista tiden blir bra ändå!

2008-12-02 @ 12:21:02
cyberplace: http://c-c-cherry.blogspot.com
mamma

Vi fick brev om detta idag. Det verkar vara ett minst lika fint ställe ni nu får bo på. Dessutom bara några meter från havet!

2008-12-03 @ 22:02:01

visa att ni lever:

namn:
kom ihåg mig?

mail: (vår hemlis)

cyberplace:

hälsning:

Trackback