Projektstart & McFlurry

Den här dagen känns evighetslång. Har jag verkligen bara vaknat upp i den här sängen en gång? Helt otroligt.

Efter lunch idag startade vi iallafall upp projektet, "This is Jerez" som det så fint heter. Det hela går ut på att vi i grupper ska genomföra ett projekt som på något vis knyts ann till ett spanskt företag, tex genom att göra en broshyr åt en vinkällare eller en hemsida åt en lokal butik. Detta eftersom det här också ska kunna räknas som vår praktik. Min grupp ska göra nån slags informationsfilm om Jerez, och av nån anledning råkade jag bli projektledare. Det känns sisodär, men ingen av oss var särskilt initiativtagande så jag kände mig tvungen. Annars kommer jag ändå bara lägga mig i och tjura på att det inte blir ordentligt skött (inte för att jag sköter det ordentligt alltså, bara det att om jag själv har ansvaret kan jag ju inte klaga)... Men ja, vi får se hur det fortskrider. Det är troligt att vi förminskar det, känns rätt luddigt just nu och min magkänsla är inte på topp heller. Men det blir förhoppningsvis roligt iallafall!

Nu ikväll drog vi till Carrefour igen, denna gång med pengar på fickan. Det blev en chokladkaka, flytande tvål och en McFlurry! Hälsoveckor my ass... McFlurryn var hur som helst intressant, skitdyr (2 euro nånting) och med jordnötsm&ms och kolasås! Mmm! Fast rätt ovärd somsagt. Glass verkar dyrt.

Nu hägrar Wii i ett TV-rum en bit bort. Eftersom jag hoppade in i duschen när vi kom hem från den lilla kvällspromenaden har jag redan missat rätt mycket av det, så att sitta här och osocialisera sig är väl inte särskilt bra... Jag riskerar väl att bli utfryst tillslut! Jaja, det är väl egentligen ingen större skillnad. Puss och godnatt!
Kommentarer

visa att ni lever:

namn:
kom ihåg mig?

mail: (vår hemlis)

cyberplace:

hälsning:

Trackback