för alla er med fejsbokk!


Har fixat första Spanien-albumet på facebook nu förresten! Och så ett från Marocko.

Päron i Spanien

Hela helgen har i stortsett spenderats med mina föräldrar, viket har varit otroligt utmattande! Sena nätter på Campus, tidiga mornar med mamma och pappa, fullt upp hela dagarna och ingen siesta. Huvaligen! Kul att träffa dem dock, känns som om min mun har gått i ett, trots att jag ännu inte hunnit sakna varken dem eller något annat hemma i stort sett. Och det gör jag knappast nu heller, snarare tvärtom (no offence). "Kul att ni kom men ännu roligare att ni gick" som min kära mor sa... Idag visade jag de runt här i Jerez centrum, sen impuls-honkade jag till Puerto Santa María och Cádiz. Igår var vi ner till Gibraltar (åkte dock aldrig över, smart_tjej90 hade inte med sig passet) och kikade utmed hela den rutten. Känns som om vi mest bara åkt en massa bil och tittat i affärer, men det har varit nice faktiskt. Har ätit lakrits äntligen igen och dessutom skickat uppskattningsvis 7-8 kg med dem hem! Nice.

Jag ligger efter en del med bilder nu, men i veckan kommer detl! Lovar!

Besök

Nyss fick jag ett "Står utanför:)"-sms av pappa. Det var väldigt länge sen sist känner jag!
Vet inte riktigt hur det känns.. Men nu måste jag kila ner och säga hej!! Precis som vanligt får han vänta en stund när han dumt nog inte skickar smset förän han är helt framme...

Åh lilla pappsen! Och mammsen! Kommerrrrrrr ner till er nu!!

Rum nr 11


det är kul att ha en kamera i taket!

Osis-onsdag

Haha, jösses vilken kväll det var igår.

Idag är jag sju tatueringar (varav en "SPRIT" i ett hjärta på halsen), 1000 bilder och en heel del skvaller rikare... Ähuhuhm..

Och jag är trots allt nykterist. De e nice.

maottt

Nu ska alla tydligen ut och äta mexikanskt, nått tacoställe som blivit omåttligt poppis bland klasskamraterna här... Jag och Lisa bangar dock, känner oss fett tråkiga men äsch. Personligen är jag inte särskilt hungrig och har inte det minsta lust att lägga ut nästan 200 spänn på transport och käk när jag kan gå typ tre steg och få gratis (iallfall förbetald) mat här. Visserligen säkert inte i närheten så god, praktikant-kockarna strejkar typ och därmed har maten blivit sämre. Salladen som fyllt mitt fat (ärligt, mamma, du ska se! jag äter så sjukligt mycket sallad här nere!) är blandad med hinkvis av lök och vi får typ aldrig nån sås. Menmen, jag ska inte klaga, äter mer mat här än hemma på konserthusterrassen iallafall.

Insåg förresten nyss att jag inte ätit ute en enda gång sen vi kom hit.
Snålis-Klara har talat.

PAINTPALZhejdo marocko!

värda bilder från söndagen i marocko.. tog inte med mig kameran på köttmarknaden, såattsäga. men anyway! hotell + hemfärd är ju alltid något... ska bättra mig med vardagsbilder! lovar! pusshej så länge! (ps. imorgon = 4 veckor = sjukt! det var ju 3 veckor typ igår)

Eftersom alla bloggade om sina provresultat när de fick tillbaka proven förra veckan (jag var ju sjuk då) tänker inte jag vara sämre nu:Jag fick ett A = bra. Jag hade världens onödigaste fel = dåligt.

Sådär ja, avklarat!

Sola, snörvla och skura.

Antar att uppdateringar trots allt är eftertraktade, så förlåt mig. Förra veckan var rätt lam, jag var isolerad och träffade inte en själ (förutom typ Lisa, och nån dryg en som envisades vid att prata med mig fastän jag gick ensam till lunchen med flit) på några dagar. Skönt på sitt lilla vis.

Helgen har gått lite åt samma håll - vi har åtminstone hållt oss kvar på campus. Skallar har rakats, rum har totalförstörts (typ slitits sönder!!!1111...not..), killar har vrålat och öl, vin och sprit har sannerligen klunkats. Men det är nice, jag trivs oväntat bra i miljön, har inte blivit söndrigt lack på det hela än. Men jag saknar folk som är sköna nyktra också, vafals, här kan ingen ens olla en kudde med motiveringen "jag är för nykter" (kanske tur det visserligen...).


Dagen har hur som helst sett ut ungefär såhär för mig. SOOOOL! Aaaahh!! Fast dessa bilder har nån vecka på nacken och är Michaelas. Lagom skönt iallafall hurrni! Förstår att ni gillar läget där hemma i snöslasket...(Ps. Ignorera att jag ser retard ut uppochner. SÖT!!)

Puss, nu ska jag:
1. Kika vad alla gör. Blev det verkligen film?
2. Fastna i något rum. Eller...
3. Sova.

SNORFÖRKYLD, VERKLIGEN DELUXE, DÖ

Update:
Folk skrattar när du har papperstussar i näsan.

STOP AND STARE

Åh, ÅH, så skönt det känns nu.
Jag har bytt ut min banner!!!111oneone!1

Från en stirrande blick till en annan, men den förra var verkligen så himla ful och äcklig att jag ville dö typ, så nu äntligen, instängd i mitt halsflussrum (lisa kanske har halsfluss!!) slog jag slag i saken och bytte ut skiten. Till mig själv igen. Stirrandes. Fast i Marocko denna gång, och inte i Turkiet. Kändes lite mer aktuellt kanske. (Äh, Spanien? vadå...)

zZoo long, nu ska jag.. försöka att inte dö.
Ps. Solweig, jag har inte hunnit testa medicinen än! Dvs, jag har inte tagit mig någonstans utanför campus än... kanske ikväll. Kanske.

(Haha usch, kommer kanske dö på den här bannern också. Stirrande blickar är verkligen stressande! Fy!)

not tonightIdag har vi förövrigt varit här halva tiden.

january 01-01-08


#718117


jag är fortfarande inlåst på mitt rum, här är två bilder från hamnen i tarifa.

a room with a view